ATTRAKTIONER

Nærområdet omkring Hjerm tilbyder forskellige spændende attraktioner som er et besøg vær.

 

Traktor museum Hjerm

Åben efter aftale. Uden navn

Læs mere på vores Facebook: KLIK HER

 

Gimsinghoved

gimsinghovedEt levende kulturhus med udstillings- og foredragsvirksomhed. Det imponerende gårdsrum er bevaret, og lejlighederne og kulturhuset bindes sammen af Karl Åge Rigets skulptur “Samspil”, som Lejerbo i 1990 opsatte på stedet.

Læs mere på vores hjemmeside: KLIK HER

 

Struer Museum

Struerstruermuseumlogo Museum fremviser nyere tids kulturhistorie i egnene nord og syd for Oddesund fra 1500-tallet og frem til i dag.
Struer Museum specialiserer sig i følgende emner, Byen og Fjorden, Jernbaneknudepunktet, Johannes Buchholtz, B&O og Limfjorden på lærred

s mere på vores hjemmeside: KLIK HER

 

 

Vestjyllands Klassiske Bilsamling

rr_48Vestjyllands Klassiske Bilsamling omfatter Bilmuseum samt imports og salg af klassiske mærker. Bilsamling består af ca. 25 biler fra Rolls-Royce til Lamborghini, samt enkelte motorcykler. Vestjyllands Klassiske Bilsamling tilbyder også limousinekørsel.

Læs mere på vores hjemmeside: KLIK HER

 

Frilandsmuseet Hjerl Hede

hjerlFrilandsmuseum ved Vinderup mellem Skive og Struer, museet er et kulturhistorisk specialmuseum. Museet viser, hvordan en typisk dansk landsby udviklede sig fra 1500-tallet til ca. 1900 Området indeholder et mosebrug og en stenalderboplads. Det rummer desuden også Jydsk Skovmuseum.

Læs mere på vores hjemmeside: KLIK HER

 

Lemvig Museum

lemvigmuseumLemvig Museum er et spejl af en spændende egn i det nordvestligste Jylland. En købstad, kendt fra tegneserien “Livets gang i Lidenlund”. Et bondeland med kontrasten mellem grønne bakker med god græsning for kreaturer og flad mager sandjord, der for 100 år siden var hede. Fjord og hav med fiskeri, dramatiske strandinger og redningsvæsen. Et rigt kunstnerliv med digteren Thøger Larsen, billedhuggeren Torvald Westergaard og malerne Niels Bjerre, Kristen Bjerre og Jens Søndergaard.

Læs mere på vores hjemmeside: KLIK HER

 

Strandingsmuseum St. George

strandingsmuseum_st_george_0På Strandingsmuseum St. George finder du en unik samling af effekter, som dykkere har hentet op fra vragene HMS Defence og HMS St. George. Besøg museet og oplev katastrofens omfang på nærmeste hold fra juleaftensdag 1811 hvor næsten 1400 mand omkommer i havet, kun 17 når levende i land.

Læs mere på vores hjemmeside: KLIK HER

 

Holstebro Museum

holstebromuseum_logoHolstebro Museum er et kulturhistorisk museum, med arkæologiske ansvarområde for Holstrbro-, Lemvig- og struer kommuner.

Holstebro Museum rummer samlinger fra oldtiden, middelalderen og nyere tid. Museet har også specialsamlinger fra sølvtøj, håndvåben, legetøj til arkivalier i lokalhistoriske arkiv.

Læs mere på vores hjemmeside: KLIK HER

 

Spøttrup borg

SMB SommerOplev en ægte borg med voldgrave, borgtårne, riddersal, kirkerum og alt det, der hører middelalderen til.

Følg de mange spændende historier og hverdagslivet på borgen helt op til 2. Verdenskrig.

Eller gå tur i den smukke park med udsigt til Limfjorden. Der er oplevelse for hele familien.

Læs mere på vores hjemmeside: KLIK HER