JETTE & THORBJØRN

Jette og Thorbjørn Haack Jørgensen

Jette og Thorbjørn Haack Jørgensen

Jeg har næsten altid boet i Hjerm. Blevet passet i børnehaven af Jytte, Inge og pedellen Sven som altid havde gang i et spændende projekt.

Lært noget i skolen af blandt andet Hanne og Poul.

Spillet utallige fodboldkampe på stadionet og brugt endnu flere timer på volleybanen i hallen, med fantastisk coaching af blandt andet Margit, Jørgen og Skov.

Jeg mødte min kæreste og efterfølgende kone, som også kommer fra egnen, inden et studie afbræk som førte os til Aalborg. Det var ikke nogen speciel svær beslutning for os at vende tilbage til Vestjylland og Hjerm efter endt studie. Hjerm står aldrig stille, men alligevel forbliver alle de gode ting ved at bo i Hjerm intakte. Selvom Hjerm er en lille by, med let adgang til både vandet og resten af naturen, så sker der rigtigt meget i byen, og det sker ikke kun i et spor men i mange forskellige retninger.

Vi har begge haft meget at gøre med Volleyball klubben, hvor der findes en masse ildsjæle og hjælpsomme og imødekommende mennesker, der er gode til at sætte gang i ting. Det er nok også dette der kendetegner Hjerm generelt. Der er mange ildsjæle som tør sætte projekter i gang. Der er et sammenhold der gør at projekterne ofte også bliver gennemført med succes og vokser, og der er alle steder hjælpsomme og imødekommende mennesker.

Hjerm er virkeligt mit hjem, og der er ikke noget af dette jeg ikke gerne vil give videre til vores børn.